Stefan Stremersch | Stremersch Accountancy

Stefan Stremersch

Meer dan een oprichter

Stefan Stremersch is extern accountant, en beëdigd belastingconsulent, genoot een opleiding in Personal Financial Planning UAMS (2007), is erkend gerechtsdeskundige en door het iab gecertificeerd onafhankelijk bestuurder . Hij is reeds meer dan 20 jaar actief binnen de accountancy en oprichter - vennoot van Stremersch Accountancy Management support GCV.


Hij is kwaliteitstoetser bij het instituut der accountants en is ook regelmatig gastspreker, onder meer voor het instituut der accountants, de kamer Van Koophandel en Bouwunie (Nacebo) inzake financieel management gerelateerde onderwerpen.

Hij was lid van de stuurgroep van de universiteit Gent die zich bezig houdt met business model analyse . Daarnaast is hij docent bij Studio Financiële planning en Doceert balans Analyse bij Flanders Business school (KUL) hij is tevens mede auteur van het boek "Financiële beslissingstechnieken voor managers".

Verder is hij Kamer ambassadeur, Plato ambassadeur 2016 en Plato-Peter. Tevens is hij lid van de Raad van Bestuur van Make-A-Wish. Hij is bovendien ook de trotse papa van een zoon Simon en een dochter Moira.

Geweldige zaken worden nooit door één persoon gedaan. Ze worden gedaan door een team van mensen.

Steve Jobs

Maak een afspraak